Autoværksted

På vores moderne værksted servicerer vi alle bilmærker. Vores superdygtige mekanikere har al den erfaring du har brug for, når din bil skal serviceres eller repareres. Vi checker din bil grundigt og detaljeret og sørger for, at udskifte slidte dele som tændrør, olie og filtre.

Vi gennemgår din bil punkt for punkt efter bilens servicebog, så alle dele i din bil kontrolleres korrekt og fabriksgarantien bevares. Vi checker selvfølgelig også, at sikkerheden i din bil er i top.

Vi sørger for, at dit køretøj fungerer optimalt, så du kan regne med, at din bil altid er så god som ny, når du har brug for den.

Vi er specialister i at finde og udbedre fejl på alle bilmærker. Nye som gamle. Vores mekanikere er altid up-to-date med videreuddannelser, så du kan være helt sikker på, at du får den bedste, hurtigste og sikreste service. Din bil kommer til, at køre som en drøm i vores hænder.

Lånebil

Selvfølgelig får du en anden bil til låns, imens din egen bil er i vores hænder. Vi gør det så nemt og enkelt som overhovedet muligt for dig, så du kan fortsætte din hverdag som du plejer.

Hvis din bil begynder at lyde anderledes eller en kontrollampe begynder at lyse, eller du bare synes den trænger til et eftersyn, er du altid velkommen til at ringe til os.

Vi er et familieforetagende med mere end 50 års erfaring og uanset hvor stort eller lille dit problem er, kan du altid ringe til os og spørge. Det koster ikke noget og vi er altid klar til at hjælpe dig, så du har en driftsikker og velkørende bil, der kan der kan transportere dig og din familie sikkert rundt i landet.

Kontakt os

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.