Ny Suzuki Swift

Book en prøvetur

Mere køreglæde end nogensinde

Den ny Suzuki Swift er lettere, bredere og frækkere end nogen sinde. En minibil med en meget stor personlighed, og de gokartlignende køreegenskaber har gjort den smarte Swift til en særdeles populær bil.

Udstyret er i orden

Swift er en lille fræk og sporty bil. Og en bil bliver ikke fræk og sporty uden udstyr. Derfor får du også lækkert udstyr med allerede i Club-modellen. 

LED-forlygter, ESP, lakerede dørhåndtag, tonede ruder, læderrat, sportssæder foran, bluetooth og håndfri betjening af mobiltelefon. 

Der er masser af muligheder for at gøre din bil mere personlig. Tag blot et kig i udstyrsbrochuren og lav din helt egen ny Suzuki Swift.

suzuki swift
Suzuki swift hybrid

Sporty og økonomisk

Suzuki har bevist, at det kan lade sig gøre, at lave en bil, der både er sporty og økonomisk. De to motortyper, Dualjet og BoosterJet, er begge udviklet mhp at skabe det bedst mulige forhold mellem brændstoføkonomi og køreglæde. 

BoosterJet-motoren giver dig et kraftfuldt moment, allerede ved lave omdrejninger. Derfor har du en smidig bil til bykørsel og en sjov bil på landevej og motorvej. 

Begge motorer fås desuden i en hybrid-version i Exclusive modellen.

Kom ind og lad dig begejstre

Vi er ret begejstrede for den ny Suzuki Swift, og vi vil gerne invitere dig ind og prøve den.

Kom forbi os på Hirsevej 7 i Haderslev og lad dig smitte af begejstringen. 

Kontakt os

Brug kontaktformularen, for at få fat i en sælger.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

12 + 6 =