Ny Suzuki S-Cross

#Book en prøvetur

Usædvanlig skarp crossover

S-Cross er den ideelle bil til familien, der ikke lader sig begrænse. En stor, rummelig kabine med god plads til 5 voksne og et af klassens største bagagerum. En motor, der gør det sjovt at køre, uden at gå på kompromis med økonomien. Suzuki har taget de praktiske og økonomiske egenskaber fra stationcars og kombineret dem med det sporty og solide udseende fra offroaderen.

Turbokræfter og god økonomi

Med en ny Suzuki S-Cross får du en kraftfuld bil. Motoren er den nyeste generation af den benzinøkonomiske BoosterJet turbomotor. De elektroniske turboladere giver bilen friske kræfter, uden det vælter din benzinøkonomi. Motoren fås i en 1.0 udgave med en EU-norm på 20km/l og en 1.4 udgave med hele 140 HK og en EU norm på 18,5km/l

Designet til alsidighed

S-cross er designet til at imødekomme de behov du har brug for. God plads til passagerer og med flere muligheder for at inddrage pladsen til bagage og udstyr. Bagsædet kan deles 40/60 og lægges ned, så du kan tilpasse efter behov. Armlæn med kopholdere, læselamper, opbevaringsboks med USB-stik, bagageholdere og en lang række andre lækre detaljer, gør S-Cross til en bil, hvor det praktiske og det komfortable går hånd i hånd. Desuden får du hele 7 airbags, en mere kollisionssikker kabine, ESP og hill hold control, der hjælper dig, så bilen ikke ruller tilbage når du slipper bremsen.

Kom ind og prøv allerede i dag

Kom ind og besøg os allerede i dag. Vi giver en kope kaffe, viser dig bilen og alle dens fordele, og du kan tage en tur, og selv opleve, at den ny Suzuki S-Cross virkelig er en usædvanligt skarp crossover. 

Kontakt os

Brug kontaktformularen, for at få fat i en sælger.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

11 + 13 =