Ny Suzuki Vitara

Book en prøvetur

Virkelig meget SUV for pengene

Du bestemmer selv, hvor du vil køre hen. Det skal din bil ikke ha’ lov at bestemme. 

Med en ny Suzuki Vitara får du en råstærk fuldblods-SUV, der klarer terrænets udfordringer.

Vitara – friheden er total

Med en ny Suzuki Vitara får du fuld frihed. Vitara begår sig overalt. Den er lækker at se på, og klarer nemt villakvarterernes misundelige blikke. Den er en stærk offroader, der tager dig derhen du ønsker. Kabinen har plads til hele familien og al jeres udstyr.

Verdens mest erfarne SUV

SUV-klassen blev født i 1998 med den første model af Suzuki Vitara. Den ny Suzuki Vitara er 4. generation, og har haft 20 år til at modnes, til den unikke karakter, den har i dag. 

Du får masser af komfort, praktisk og fleksibel indretning, der giver dig muligheden for at øge pladsen i bagagerummet, brede døre og høj indstigning der giver en lettere indstigning.

Altid sikre køreegenskaber

Uanset hvor og hvornår du kører, får du sikre køreegenskaber i din Vitara. 

Vitara fås med det avancerede firhjulstræk AllGrip Select, der selv slår til, når der er behov for det. Det vil sige, at når du kører under almindelige forhold, så prioriterer systemet brændstoføkonomien, og slår firhjulstræk fra. Hvis vejgrebet mindskes, fx. pga. sne, regn, frost, våde blade eller vejens belægning, så slår firhjulstrækket automatisk til. 

Skal du ikke bare ud og prøve den?

Vi kan så godt lide, når I kigger ind til os, for at opleve bilerne. Det giver os en mulighed for at vise bilen frem, og sparke lidt dæk over en kop kaffe. 

Kontakt os

Brug kontaktformularen, for at få fat i en sælger.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

11 + 7 =