Ny Suzuki Ignis

Book en prøvetur

Minibil eller SUV… Tjah…

Det må du faktisk selv bestemme. Den ny Suzuki Ignis er nemlig helt sin egen, og den er, hvad du gør den til. 

Frisk attitude, designet som SUV, kompakt som en minibil og – hvis du ønsker det – adræt som en firhjulstrækker. 

Perfekt lille bil

Med den ny Suzuki Ignis får du den perfekte minibil. Dens lille størrelse og korte venderadius gør den perfekt som bybil. Her er plads til masser af indkøb, perfekt “arbejdshøjde” for dig, der har små børn på bagsædet, høj siddeposition, der giver dig et godt overblik over vejen og trafikken. 

Suzuki Ignis
Suzuki Ignis bagagerum

Praktisk mini-SUV

Ignis har i sig selv et praktisk bagagerum til hverdagsbrug. Har du brug for mere plads, kan du skubbe bagsæderne frem uafhængigt af hinanden. Har du brug for endnu mere plads, kan du lægge bagsædet ned – enten det ene eller dem begge to, og så har du et bagagerum på helt op til 1100l.

Skal den være endnu mere praktisk?

Så skal du ha’ den ny Suzuki Ignis med firhjulstræk. Active-modellen fås nemlig med Suzuki’s velrenommerede 4WD-teknologi AllGrip, som giver hurtigere reaktion, større effektivitet og bedre vejgreb.

Det danske vejr har sine luner året rundt, og skulle du gå hen og miste vejgrebet pga. en regnbyge, våde blade, is eller sne, så vil AllGrip automatisk stabilisere bilen og holde den på kursen. 

suzuki ignis 4wd
Suzuki ignis sikkerhed

Lille bil – Stor sikkerhed

I alle Ignis-modellerne, bortset fra Club, leveres som standard et avanceret, automatisk AEB nødbremsesystem. I Club-modellen fås nødbremsesystemet som tilvalg. Systemet hjælper dig med at holde din vejbane (vognbaneassistent) og hvis du begynder at slingre, giver systemet dig en advarsel. Sammen med Suzukis TECT-sikkerhedskonstruktion, de 6 airbags og ESP er der skruet helt op for sikkerheden. Modellerne med AEB nødbremse fik også 5 flotte stjerner af EuroNCAP.

Hvilken Ignis er du?

Kom ind og få dig en prøvetur. Så giver vi kaffen mens du bladrer gennem det store udstyrskatalog, og skaber den Suzuki Ignis der matcher lige præcis DIN personlighed. I er som skabt for hinanden.  

suzuki ignis

Kontakt os

Brug kontaktformularen, for at få fat i en sælger.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

14 + 15 =