Ny Suzuki Jimny

Book en prøvetur

Bilen til dit indre legebarn

Suzuki Jimny har været en elsket model siden den første version kom på markedet i 1970.

Siden er den lille, frække firhjulstrækker løbende blevet opdateret, og 4. generation af den ihærdige arbejdsbi(l) er landet hos forhandlerne. 

Næste år runder modellen 50 år. Ikke alene afspejler 4. generation en solid erfaring, men den afslører i høj grad også, at bare fordi man er blevet moden, så kan man godt stadig være et legebarn. 

Ny motor med fokus på terrænkørsel

Den ny Suzuki Jimny har fået en helt ny motor, lavet specielt til Jimny. En 1,5l motor med overbevisende enver når det kommer til kørsel i terræn. Motoren er i øvrigt 15% mere brændstoføkonomisk end den foregående model.

Som standard er kodellen med en 5-trins manuel gearkasse. Baghjulstrukket, firhjulstrukket og “Hvem gider veje”-mode, til når du vil køre i terræn med lav gearing. 

Suzuki Jimny på landevejen

Hvis du planlægger at køre off-road i Alperne, skal du ikke forvente at blæse ned af 7’eren gennem Tyskland. Jimny kører ca. 145 km/t på vejen. Til gengæld føles den ikke nær så “rumlende” at køre i, som du kan opleve i andre biler i samme klasse. 

Jimny ligger godt på vejen, men vi kan lige så godt være ærlige: Jimny er en bil for eventyrere og legebørn, der hellere kører en anden vej end den asfalterede. 

Interiør i ny Suzuki Jimny

Målet med designet af interiøret i den ny Suzuki Jimny har været, at så lidt som muligt skal distrahere dig fra kørslen. Den skal være let at betjene, og praktisk at arbejde sammen med. 

Og apropos praktisk så har Suzuki tænkt opbevaring og aflægning ind i designet, så drikkevarer, mobiltelefoner og andet gear ikke rasler rundt i kabinen, når du kører på tværs af plovfurer eller sonderer jagtmarkerne.

Ligeledes er der tænkt plads og praktik ind i bagagerummet. Skal du bruge begge bagsæder, har bagagerummet kun plads til det mest nødvendige. Bagsædet er dog et praktisk splitsæde, hvor sæderne kan lægges ned enkeltvis, så sædets ryg er plant med bunden i bagagerummet. Så har du knap 380l bagageplads at gøre godt med. 

Kom ind forbi og oplev den ny Suzuki Jimny

Den ny Jimny er en efterspurgt model, og den skal prøves! 

Ønsker du en prøvetur, så kontakt os inden, så så vi ikke risikerer, at du kører forgæves, hvis vi har solgt den. 

Kontakt os på tlf.: 74 52 98 00

Kontakt os

Brug kontaktformularen, for at få fat i en sælger.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

13 + 15 =