Ny Suzuki Across

Book en prøvetur

Elektrisk 4WD

I den nye Suzuki Across får du den perfekte kombination af stor, robust og sporty SUV og fremtidens mere miljøbevidste køretøj, den fleksible plugin hybrid.
Across er faktisk så populær, at den er midlertidigt udsolgt, men vi forventer at kunne levere senere i 2021.

Plugin Hybrid med høj ydelse og lav emission

Suzuki Across har et plugin hybrid system, der giver en suveræn brændstoføkonomi med en CO₂-emission på kun 22 g/km (iflg. WLTP-normen). Bilen har en kraftfuld el-motor med 182 hk placeret foran, mens den 2,5 liters benzinmotor yder 185 hk. Derudover er der endnu en elmotor, der yder 54 hk, placeret bed bilens bagaksel. De tre motorer yder tilsammen op til 306 hk, hvilket et nok til at trække Across fra 0 til 100 km/t på kun 6,2 sekunder.

Den robuste 4WD kan køre helt op til 75 km på ren el, takket være det store lithium-ion-batteri på 18,1 kWh. Når der ikke er mere strøm på batteriet, kører Across videre på en kombination af benzin og den strøm, som det avancerede hybridsystem opsamler undervejs.

ny suzuki across
suzuki across interiør

Komfort i topklasse

Du kommer ikke til at mangle plads i kabinen i Suzuki Across, da der i dén grad er plads til både hoved, skuldre og ben. De komfortable sæder af delvis kunstlæder og stofindlæg leverer en god ryg- og lændestøtte, der gør selv de lange køreture til en nydelse.

Derudover finder du komfortudstyr som fx el-justerbart førersæde, automatisk klimaanlæg, multimediesystem med 9″ skærm, bakkamera og Apple CarPlay/Android Auto, el-betjent bagklap med fod-sensor, sædevarme for og bag, P-sensor for og bag med bremsefunktion, multijusterbart læderrat med varme, nøglefri betjening og el-ruder for og bag.

Oplev Suzuki Across hos Bakke Biler

Kom ind forbi Bakke Biler og lad os få en snak om alle de lækre detaljer i Suzuki Across. Ring gerne til os inden, så vi er sikre på, at vi har en model hjemme du kan prøve. Ellers har vi helt sikkert en lang række andre biler vi kan kigge på også. Kaffen er på kanden og vi glæder os til at byde Jer velkommen indenfor.

Kontakt os

Brug kontaktformularen, for at få fat i en sælger.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

10 + 12 =