Ny Suzuki Swace

Book en prøvetur

Suzuki Swace er en del af fremtiden

I fremtiden skal vores kørselsbehov i langt mindre grad påvirke vores omgivelser – og så skal bilerne være mere sikre og mere individuelle. Suzuki Swace er skabt til denne fremtid.

Suzuki Swace er en stor, rummelig stationcar, der er yderst fleksibel i sin indretning, og derfor kan formes efter dit og din families behov.

Bilen har hybridteknik, der gør at den skaber energi gennem kørslen og derved opnår en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning.

Og så er det en bil, som du og familien kan føle Jer hjemme i. Der er lagt tung vægt på komfort og sikkerhed, og her får I i høj grad en bil, som kan være med til at danne ramme om Jeres liv sammen.

Den selvopladende bil

Den nye Suzuki Swace skal du ikke tænke på at lade op. Det klarer bilen selv under kørsel. Du lægger ikke mærke til, hvornår bilen selv skifter mellem hhv. benzinmotoren og elmotoren.

Bilen har en 1,8l benzinmotor, der yder 98 hk og derudover har den en elmotor, der yder 72 hk. Den samlede systemeffekt er på 122 hk.

Når du starter bilen, og kørere ved lave hastigheder, er det elmotoren, der driver bilen. Når du accellererer, arbejder de to motorer sammen, så benzinmotoren hjælper elmotoren med at skabe den øgede fremdrift. Ved landevejskørsel og motorvejskørsel drives bilen primært af benzinmotoren, men hjælpes af elmotoren til at skabe en bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning. 

Hver gang du bremser eller decellererer, skabes der energi, som lagres i bilens lithiumbatteri, som herved oplader sig selv. 

Du kan ved et enkelt tryk på bilens EV-knap bestemme, at bilen alene skal fungere som elbil. Det kan være hvis du kører i byområdet eller du vil snige dig stille hen ad villavejen, når du kommer sent hjem. Tilgængeligheden og varigheden af EV-mode kørsel afhænger af batteriets ladetilstand.

swace hybrid
suzuki swace interiør

Masser af plads og lækkerhed

Suzuki Swace er elegant indrettet, og der er rigeligt med plads på både for- og bagsæde – også til dem, med de lange ben.

Instrumentpanelet er så lækkert formet, at det glider naturligt over i dørpanelet, og det skaber en fornemmelse af at være omgivet af godt design.

Læg dertil fede detaljer som fx trinløst automatgear, opvarmet og multijusterbart læderrat, fuldautomatisk klimaanlæg med 2 zoner, regnsensor på viskerfunktionen, automatisk nedblænding af bakspejlet, varmefunktion ved vinduesviskerne og det overbevisende multimedieanlæg med 8” farveskærm. Alt sammen standard i begge Swace udstyrsvarianter.

Kom ind og oplev Suzuki Swace hos Bakke Biler

Vi er ret begejstrede for Suzuki Swace, og vi vil gerne invitere dig ind forbi os, så du også kan opleve denne lækre, rummelige og komfortable hybridbil fra Suzuki. 

Vi har som altid kaffe på kanden og tiden til en snak om biler, og vi ser frem til at vise dig alle bilens fortræffeligheder. 

Kontakt os

Brug kontaktformularen, for at få fat i en sælger.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

1 + 11 =