Suzuki V-strom – DL1000X, DL650X og DL650

BOOK EN PRØVETUR

Suzuki V-Strom – Alsidig og pålidelig

Suzuki V-strom har altid været kendt for sin pålidelighed og alsidighed og er en særdeles populær maskine hos bikers der ønsker at bruge deres maskine både til lange ture, daglig transport og til lidt sjov og fart på vejen.

Det mærker vi her hos Suzuki i Haderslev. Den trend vi ser blandt bilkøberne, at bilerne skal være både til det praktiske og det sjove, er i høj grad også slået igennem hos MC’erne, hvor netop salget af Suzuki V-Strom er på vej op.

Suzuki V-Strom DL650

Hvad mere har man brug for?

Fantastisk hverdagsmaskine uanset vejret, sjov at køre både på landevejen og grusvejen – og gerne de snoede – og så er den perfekt til lange ture. Her får du virkelig en maskine, du kan bruge til alt og som er ualmindeligt holdbar og pålidelig. Det er ikke uden grund, at Suzuki V-Strom DL650 er en af Suzukis mest solgte motorcykler. 

Suzuki V-Strom DL1000X

Med Suzuki DL1000 og DL1000X får du den største V-Strom motor. Den er lige så lækker, pålidelig og alsidig som DL650, men du får et større moment på 101NM, som du får glæde ved allerede ved 4000 omdrejninger. Det betyder, at du altid har masser at trækkraft uanset hvordan du kører. 

Oplev Suzuki V-Strom hos os

Hos Suzuki i Haderslev laver vi ikke andet end at glæde os over og nørde med Suzuki. Vi var Jyllands første Suzukiforhandler, og kærligheden til mærket har varet ved lige siden. Vi kører – selvfølgelig – selv Suzuki MC, så når du kommer ind til os, kan du med det samme mærke glæden og entusiasmen, og så kan du få lov til at opleve, hvor lækker en maskine Suzuki V-Strom er.

Kontakt os

Brug kontaktformularen, for at få fat i en sælger.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

4 + 15 =