Ny Suzuki Baleno

Book en prøvetur

Når modsætninger mødes

Flot design er ofte ensbetydende med, at der er gået på kompromis med pladsen i bilen. Høj ydelse rimer heller ikke på god økonomi, lige såvel som rimelig pris tit udelukker luksusudstyr. Velkommen til den ny Suzuki Baleno – bilen, hvor modsætningerne mødes og du ikke behøver vælge.

Unikt karosseri

Lave, smarte linjer koster kabineplads. Men ikke i Baleno. Den er nemlig bygget op på en helt ny og unik karosseriplatform. Motorrummet og baghjulsophænget er reduceret til gavn for et bagagerum, der er klassens største på hele 355 liter og en kabine med masser af plads – også på bagsædet.

Bedre økonomi

Den ny Suzuki Baleno har ”smidt nogle kilo”, og den lettere kontruktion i kombination med reduceret vindmodstand betyder at du med en Baleno får både kraftfuld fremdrift og et mindre benzinforbrug. Vil du spare endnu mere på brændstoffet, kan du vælge hybridmodellen, hvor Dualjet 1.2 får hjælp af en elmotor.

En mere sikker bil

Der er ikke sparet på sikkerheden i nogen af modellerne. Allerede fra Comfort-klassen finder du 6 airbags, ESP og bremseassistent. Går du en klasse op til Active-modellen får du pludselig udstyr, som normalt kun findes i Exclusive-modellen, nemlig aktiv fartpilot med hastighedsbegrænser og automatisk nødbremse.

Den ny Suzuki Baleno skal opleves

Ring til os allerede nu og book din prøvetur. Lad os vise dig, hvor meget bil du får for pengene, og oplev hvordan du i denne bil får “både-og” – ikke “enten-eller”.

Kontakt os nu

Ring til os nu på 74 52 98 00 eller send os en besked  

Skriv din besked her