Suzuki Touring - GSX-S1000F & GW250F

BOOK DIN PRØVETUR NU

SUZUKI Touring Gsx -s 1000f

 

Suzuki Touring - For dig der vil ud og opleve

Hos Suzuki Haderslev kan du opleve to af Suzukis Touringmodeller, nemlig GSX-S1000F og GW205F.

 

Suzuki GSX-S1000F

Rent teknisk får du den samme MC som Street-modellen GSX-S1000, altså en motor, der er tunet til ekstra kraft i bund og mellemområdet. Det betyder, at du har en stærk og sjov maskine uanset hvor du kører.

Forskellen ligger i den slanke fuldkåbe, der mindsker luftmodstanden og giver større komfort til dig, der kører langt. Suzuki GSX-S1000F er den perfekte MC til dig, der vil ud og opleve verden, køre langt og have solide kræfter under dig hele vejen. 

 

Suzuki GW250F

I denne kompakt touringmodel får du rent teknisk den samme maskine som GW250L3 Inazuma. En benzinøkonomisk MC med lav siddehøjde. Her kan alle være med, også nybegyndere, da maskinen er godkendt til A2 kørekort. Forskellen fra GW250 ligger i fuldkåben, der giver dig en bedre komfort og mindre vindmodstand når du kører langt. 

GW250F er en rigtig populær maskine hos de motorcyklister, der ikke er udstyret med ben i de lange størrelser. Her behøver benlængden ikke betyde, at du må "nøjes" i dit valg af MC. 

 

SUZUKI Touring Gw 250F

 

Kom ind og oplev Suzuki Touring hos os

Hos Suzuki Haderslev har vi stort set altid modeller hjemme, som du kan komme og prøve. Lad os få en snak om dine behov, så vi finder den MC der passer perfekt til dig og din livsstil. 

Kontakt os nu

Ring til os nu på 74 52 98 00 eller send os en besked  

Skriv din besked her